Saturday, September 13, 2008

Juoksutreenit 4

4 minuuttia reipasta kävelyä
3 minuuttia juoksua
3 minuuttia reipasta kävelyä
2 minuuttia juoksua
1 minuuttia reipasta kävelyä
2 minuutti juoksua
2 minuutti reipasta kävelyä
yht. 17 minuuttia (n.2000 m)

Tänään kertaa otin juoksutossut mukaan kun menin lasten kanssa äidilleni käymään. Äitini asuinalue on tiheästi asutettua esikaupunkialuetta (kun taas me asumme syrjässä sivistyksestä) ja siellä on kyllä paljon mukavampi käydä lenkillä kun on paljon katseltavaa ja monta eri reittivaihtoehtoa valittavana. Täällä meillä vaihtoehtoisia suuntia on kaksi, eli yhtä ja samaa tietä, mutta vaan eri suuntiin. Ja pimeän tullen juostaan pimeässä, katuvaloja kun ei ole.

Virhe oli sen sijaan lähteä lenkille suoraan mummin kahvipöydästä. Mahassa hölskyi iso mukillinen kahvia ja muutama pulla. Eka juoksupätkä oli aika ikävä, tuntui raskaalta ja polvissa tuntui ikävältä. Mutta tunne meni onneksi ohi ja loppupätkät sujuivat taas ihan ok.

Tällä kertaa kokeilin Kennelpojan Palmia aikataulutukseen. Kennelpoika oli ohjelmoinut Palmiin Timerin joka hälytti aina kun piti vaihtaa juoksulta kävelyyn ja toisinpäin. Todella kätevää! Merkkiääni kuului hyvin vaikka Palm oli vyölaukussa (laukkuosa selkäpuolellani). Tällä tulen varmaankin jatkamaan.

No comments: