Thursday, November 6, 2008

juoksutreenit 26

5 minuuttia reipasta kävelyä
1 minuutti juoksua
2 minuuttia reipasta kävelyä
10 minuuttia juoksua
2 minuuttia reipasta kävelyä
9 minuuttia juoksua
1 minuuttia reipasta kävelyä
yht. 30 minuuttia (n. 4000 m)

Shoftshell-takki oli tällä lämpötilalla (-1 astetta) ihan paikallaan. Paikallaan olisi alkumatkasta olleet myös käsineet, mutta mitä tehdä niille sitten kun loppumatkasta tulee kuuma? Tähän asti on riittänyt kun on juossut alkumatkan kädet takin hihojen sisässä, mutta nyt meinasi peukalo tai rystyset jäätyä. Tämänhetkiset juoksuhousuni (joustavaa ja suht ohutta materiaalia) tuntuivat aika kylmiltä ja reiden ulkosyrjät olivatkin jokseenkin jäässä palatessani. Pitääkin pikapikaa käydä edellisen juoksuentryn kommentoijan (jee! kommentti!!) vihjeen perusteella etsimässä shoftshell-housuja.

2 comments:

helena said...

Hei! Samantyylisellä ohjelmalla harjoittelin joskus vuosia, vuosia sitten. Lopputulos pystyin juoksemaan 5km yhtäjaksoisesti! Mutta siitä on aikaa.. Nyt yrittelen salitreenejä..

Intopallerot said...

Kiva kuulla että ohjelma todella toimii! Ja juoksenhan mä nytkin pitempään kun olisin kuvitellutkaan (minä joka sanoin inhoavani juoksemista). Saa nähdä hairahtuuko tässä urheiluhulluuskohtauksessa salitreeneihinkin joskus... (toinen liikunnan laji josta en niin välittäisi)